O nama - CK Team d.o.o. Tuzla

Osnovana 2011.godine u Tuzli kompanija CK Team d.o.o. teži  ka konstantnim inovacijama, standardu u ponudi i usluzi sa vodećim svjetskim lancima brze prehrane. CK Team d.o.o. svojim kupcima nudi potpuno novi doživljaj brze hrane, lanac Chick King objekata. Chick King Restoran, otvoren je 29.04.2011. godine u Centru Tuzle, nakon čega slijedi otvaranje drugog Restorana u Omega Centru te otvaranje restorana u naselju Miladije i ustupanje Franšize firmi Pannonica d.o.o. na Panonskim Jezerima u Tuzli.

Brand Chick King je za kratko vrijeme svojim kvalitetom i vrhunskom uslugom stekao povjerenje kupaca, izdvojivši se tako od konkurencije.

2014. godine Chick King zvanicno postaje i prvi brandirani fast food restoran u BiH.

Od samog početka se ponosi na mladi tim zaposlenih, na dobavljače i sve saradnike koji su pomogli da se razvije strategija o brzoj i kvalitetnoj usluzi kupaca. Kvalitetni sastojci, pažljivo kombinirani najnovijim tehnologijama, kao i bogatstvo različitih umaka, ogromne porcije, daju ovom lancu brze prehrane i bosansku notu.

Chick King će vas osvojiti već prvim zalogajem u ugodnom ambijentu i uvijek ljubaznim i nasmijanim osobljem.

MISIJA
Ponuditi kvalitet i održati standard u korak sa svjetskim lancima u segmentu brze hrane, pružiti najnapredniju uslugu na tržištu, po konkurentnim cjenama prilagođenim specifičnosti tržišta.

VIZIJA
Brand Chick King ima za cilj da bude omiljeni brend i destinacija za sve ljubitelje ovog segmenta brze hrane.


Vaš CK Team

Najbolja piletina u gradu Vaš Chick King

Chick King Mobilna verzija
Design Web Studio NESA